Hoe geraak je aan backlinks?

Hoe geraak je aan backlinks?  Backlinks krijg je niet vanzelf. Je kan duizend mails gaan versturen en af en toe zal iemand je een backlink geven maar neem het van ons aan, het is zeer tijdrovend. Besteed het uit aan ons team. Link-building-nederland.nl bezorgd uw website zeer kwaliteitsvolle backlinks van zeer relevante websites.

Hoe geraak je aan backlinks?

Als je moeite hebt om verkeer naar je website te krijgen, heb je je waarschijnlijk afgevraagd: “Hoe krijg ik backlinks?” Hier zijn een paar manieren om het te laten gebeuren. U kunt Gast bloggen, interactie met andere websites, of betrokken raken bij Link roundups. U kunt ook artikelen schrijven en deze indienen bij directories. Als je eenmaal wat content hebt ingediend, kun je zien of het gepubliceerd wordt of niet. Ga je zelf gaan linkbuilden dan ga je dikwijls toch de vraag stellen: Hoe geraak je aan backlinks?

Bloggen met gasten

Of u nu een nieuweling bent in het concept van gast bloggen of een expert in uw vakgebied, er zijn verschillende tips om u te helpen de voordelen te maximaliseren. Om te beginnen moet je ervoor zorgen dat je een kwalitatief hoogstaand gastbericht schrijft dat aanslaat bij het doelpubliek voor “Hoe geraak je aan backlinks”. Zorg ervoor dat u zich richt op een blog van hoge kwaliteit met een hoge Domain Authority (DA), aangezien blogs op subdomeinen niet dezelfde impact op SEO zullen hebben als blogs op het hoofddomein. U kunt ook tools zoals Digg en Oktopus gebruiken om de prestaties van sociale media te volgen en te leren welke blogberichten het best presteren. Buzzer is een andere uitstekende tool voor het plannen van je social media posts en het analyseren van hun prestaties.

De volgende stap in het proces Hoe geraak je aan backlinks is  implementeren van uw gast blogging strategie is het opbouwen van een goede relatie met de site-eigenaar. Laat eerst commentaar achter op een paar van hun berichten en volg dan op met langere commentaren via e-mail. Dit zal een communicatiekanaal tot stand brengen met de site-eigenaar, en kan leiden tot extra mogelijkheden. Door dit te doen, zult u in staat zijn om uw gast blogging strategie te gebruiken om meer links voor uw website te krijgen.

Zorg ervoor dat uw gastblog posts passen in de algemene inhoud van de website. Op deze manier zullen ze niet spammy overkomen bij Google of uw SEO prestaties schaden. Het is ook belangrijk om twijfelachtige backlinks te vermijden, die meestal nofollow links zijn. Tot slot, werk altijd met websites met een hoge autoriteit en blijf weg van black hat technieken. Hoe meer autoriteit uw website heeft, hoe groter de kans op het krijgen van backlinks van gastbloggen.

Interactie met andere websites

Een van de meest over het hoofd geziene methoden van Hoe geraak je aan backlinks en  SEO is de interactie met andere websites. Dit type van interactie is cruciaal voor backlink diversificatie en het verspreiden van SEO kracht over een groot aantal pagina’s. Maar het is niet altijd mogelijk. Hier zijn enkele tips om u te helpen dit doel te bereiken:

Bouw vertrouwen op door waardevolle inhoud te creëren. Mensen zullen naar uw website linken als ze uw inhoud nuttig vinden. Maak je inhoud beter dan wat anderen al hebben gepost. Vergeet niet om het te promoten! Wanneer u uw inhoud op andere websites deelt, zult u worden beloond met backlinks die niet alleen legitiem zijn, maar ook zeer waardevol. Interactie met andere websites zal ervoor zorgen dat uw inhoud wordt gezien door andere websites en verhoogt de kans dat uw site verschijnt in de zoekmachines.

Gebruik Hoe geraak je aan backlinks tools van derden om gebroken links te ontdekken. Gebruik Google Chrome Extension “Check My Links” om te zien welke links gebroken zijn. Als u een gebroken link vindt, geef de eigenaar dan directe instructies of suggesties over hoe het probleem te verhelpen. Je kunt ook deelnemen aan expert roundup posts. Deze roundups zijn geweldig voor backlinking en het stimuleren van je reputatie. Door de bovenstaande tips te gebruiken, bent u op weg om backlinks van hoge kwaliteit te verkrijgen.

Sociale media spelen een grote rol bij het genereren van backlinks. Het helpt mensen om u te vinden door uw content te delen op verschillende social media kanalen, waaronder Facebook, Twitter en Google+. Zorg ervoor dat u een link naar uw website opneemt in uw profiel. Infographics zijn ook een krachtige linkbuilding strategie. Hoe geraak je aan backlinks Infographics zijn ongelooflijk populair geworden in de afgelopen jaren. Sinds 2009 is de vraag naar deze bronnen omhoog geschoten.

Hoe geraak je aan backlinks
Hoe geraak je aan backlinks

Het bereiken van beïnvloeders

Hoe geraak je aan backlinks via influencers. De eerste stap bij het benaderen van influencers is om zoveel mogelijk te weten te komen over hun publiek. Begrijp hun interesses en worstelingen. Probeer hun persona en pijnpunten te begrijpen. Creëer een gepersonaliseerde boodschap en follow-ups voor elke persoon waarmee je contact opneemt. Wijk nooit af van je hoofddoel. Vergeet niet dat uw outreach niet gaat over het verkrijgen van een backlink naar uw website. Het gaat eerder om het opbouwen van een lange termijn relatie.

Als je eenmaal weet wat je de influencer wilt vragen, zorg er dan voor dat je je pitch voorbereidt. Probeer te bedenken wat de meest effectieve manier is om jezelf te onderscheiden van de massa. Houd in gedachten dat ze talloze e-mails ontvangen, dus wees direct en duidelijk over wat je zoekt. Vraag hen of ze geïnteresseerd zijn in een samenwerking. Als je een reactie hebt gekregen, stuur ze dan een follow-up e-mail en leg uit wat je nodig hebt.

Idealiter neem je contact op met mensen die een soortgelijk publiek hebben als het jouwe en die willen helpen met Hoe geraak je aan backlinks. Hoe meer invloedrijke mensen je kent, hoe meer exposure je zult krijgen. Vergeet niet dat een grote sociale aanhang niet noodzakelijk potentiële klanten betekent. Houd een professionele online aanwezigheid. Als je niet regelmatig contact kunt hebben met je influencers, verspil je tijd. Je kunt ook een influencer discovery tool zoals Respona gebruiken om je te helpen in contact te komen met influencers.

Link roundups

Als je geïnteresseerd bent in het opbouwen van backlinks, dan heb je waarschijnlijk wel eens gehoord over hoe je backlinks kunt krijgen met behulp van link roundup posts. Zoals de naam al aangeeft, zijn deze posts een compilatie van geweldige content. Link roundup Hoe geraak je aan backlinks makers zijn actief op zoek naar goede inhoud en publiceren deze regelmatig. Hoewel het niet gegarandeerd is dat je een link krijgt van een link roundup, wegen de voordelen ruimschoots op tegen de nadelen.

Door bij te dragen aan een link roundup, zul je in staat zijn om een relatie op te bouwen met een blogger, en op zijn beurt, zul je waardevolle exposure en verkeer krijgen. Bovendien heb je dan één ding minder om over te schrijven. Dit is goed nieuws voor uw lezers, die waardevolle inhoud op uw site zullen krijgen. Aangezien Hoe geraak je aan backlinks roundups ook op andere blogs kunnen worden gepubliceerd, heb je bovendien een minimale hoeveelheid content nodig om te posten.

Voordat je begint met het bouwen van backlinks met link roundups, moet je marketing blogs en inhoud vinden. Een gratis dienst genaamd Google Alerts kan je hierbij helpen. Deze waarschuwingsdienst zal u op de hoogte brengen van nieuwe nieuwsartikelen en andere relevante webinhoud die uw lezers zou kunnen interesseren. Stel deze alerts in voor dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse gebeurtenissen. Wanneer je een handvol geweldige bronnen voor je hebt, is het tijd om te beginnen met het bouwen van je link roundup.

De makkelijkste manier om in een Hoe geraak je aan backlinks roundup te komen is om geweldige inhoud te creëren. Link roundups worden gemaakt door bloggers en staan vol met nuttige informatie voor lezers. Je kunt zelfs een link roundup curator een e-mail sturen om je kansen te vergroten om opgenomen te worden. De beste manier om een relatie op te bouwen met een link roundup curator is om geweldige inhoud te creëren die waarde biedt aan de lezers. Zodra je dit hebt gedaan, is het tijd om de gastheren van deze link roundups te benaderen.

HARO vragen

Er zijn verschillende manieren om te reageren op HARO e-mails, maar de belangrijkste is om efficiënt te zijn. Je zou op alle HARO queries binnen twee of drie alinea’s moeten reageren, wat je zal helpen om je boodschap bij zoveel mogelijk journalisten te krijgen. Om het proces te versnellen, kun je een sjabloon maken voor je antwoorden. Houd de hoofdtekst van je antwoorden kort en bondig, en gebruik een beknopte inleiding om de journalist te laten weten wie je bent en wat je te bieden hebt.

HARO vragen worden dagelijks naar bronnen gestuurd.

Ze worden drie keer per dag, op bepaalde tijdstippen, per e-mail bezorgd. HARO heeft enorme e-maillijsten, dus zorg ervoor dat je industriecategorieën en trefwoorden kiest die relevant zijn voor jouw niche. De e-mails komen in Hoe geraak je aan backlinks batches van 50 of zo, met het grootste deel op donderdag. Zodra je je niche hebt geselecteerd, kun je je aanmelden voor HARO queries en beginnen met het krijgen van backlinks.

Een manier om backlinks te krijgen van HARO is om je site bij duizenden andere websites in te dienen. Hoewel het resultaat een paar hoge kwaliteit links kan zijn, zijn deze niet de meest gunstige voor SEO. Ook backlinks van sites die geen betrekking hebben op uw niche zal u niet helpen om domein autoriteit op te bouwen. Daarom zou je het aantal verzoeken dat je verstuurt kunnen beperken. HARO is een spel van nummers, dus zorg ervoor dat je goed kijkt voordat je je URL naar honderden andere websites stuurt.

Een hand uitsteken naar fabrikanten

Een van de meest effectieve manieren om backlinks te krijgen van een productfabrikant is door contact op te nemen met een klant. Veel bedrijven hebben een resource directory die consumentengidsen bevat. Consumentengidsen zijn geweldig voor het verkrijgen van backlinks omdat ze vaak worden bekeken door mensen in besluitvormingsstadia, die proberen te beslissen welk product ze zullen kopen. U kunt een link aanbieden in ruil. Maar voordat u contact opneemt met de fabrikant, zijn er verschillende manieren om contact met hen op te nemen en om een testimonial te vragen.

De eerste strategie is om te zoeken naar gebroken links. Gebroken links kunnen snel worden opgevangen. Gebroken links zijn links die niet meer werken. Dit kan komen doordat de bronwebsite de link heeft verwijderd of de URL heeft veranderd. Andere redenen kunnen zijn dat de bestemmingswebsite wordt gesloten of verhuist. Wanneer u gebroken links vindt, hoeft u alleen maar uw site als vervanging aan te bieden. Dan zal de fabrikant meer dan blij zijn om u backlinks te geven.

Het gebruik van backlinks van fabrikanten kan de SEO-inspanningen van uw website helpen. Wanneer u contact opneemt met deze fabrikanten, zorg er dan voor dat uw boodschap relevant is voor hun producten. Zorg ervoor dat u directe concurrenten vermijdt wanneer mogelijk. Zoek naar websites die in dezelfde branche zitten als de uwe. Als er een rode draad is, zorg er dan voor dat je die gebruikt in je e-mails. Uiteindelijk is het de bedoeling om van zoveel mogelijk mensen links te krijgen.

Contacteer ons

Wij verzorgen dagelijks de linkbuilding voor heel wat bedrijven uit Vlaanderen en Nederland. Bel ons voor meer info: +32/495 21 45 83 of mail: info@seobureau.be.